Sivustoseminaari pidetty

Tänään Exoven aamiaisseminaarissa käytiin läpi sivuston suunnittelu- ja toteutusprojektien kolme päävaihetta: suunnittelu, toteutus ja ylläpito. Puhujina oli tuttuun tapaan exovelaisten lisäksi myös asiakkaitamme, tällä kertaa Piia Lehesmaa (Finndomo) puhui Juha Jauhiaisen kanssa (Union) sivuston suunnittelusta, Marja-Liisa Matikainen (Fiskars) kertoi kokemuksistaan sivuston toteuttamisesta ja Hanna-Leena Lahti (Finnlines) puhui sivuston ylläpidosta. Sivustojen toteuttamisesta puhui Exoven puolesta Jani Tarvainen ja ylläpidosta Janne Kalliola.

Tarkempi ohjelma löytyy seminaarin sivuilta.

Alla vielä pari kuvaa tilaisuudesta.

Juha Jauhiainen (Union) ja Piia Lehesmaa (Finndomo) puhuvat sivuston suunnittelusta

Juha Jauhiainen (Union) ja Piia Lehesmaa (Finndomo) puhuvat sivuston suunnittelusta.

Jani Tarvainen (Exove) kertoo sivuston toteutuksesta

Jani Tarvainen (Exove) kertoo sivuston toteutuksesta.

Mikäli haluat ladata seminaarin kalvot PDF-tiedostona, täytä ystävällisesti alla oleva lyhyt kysely. Vastausten lähettämisen jälkeen lomakkeen alapuolelle tulee linkki PDF-tiedostoon.
Välitön
Tänä vuonna
Myöhemmin

Kiitettävä
Hyvä
Tyydyttävä
Välttävä
Huono
En osallistunut


Osa pakollisista kentistä on tyhjiä.
Tietoja ei voitu lähettää. Yritä myöhemmin uudelleen.
Kiitos tiedoista.

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.

Seminaarikalvot voi katsoa myös tästä:

Aamiaisseminaari sivustojen suunnittelusta ja toteutuksesta

Exove järjestää aamiaisseminaarin web-sivustojen suunnittelusta ja toteutuksesta keskiviikkona 19.5.2010. Seminaarissa puhutaan sivustoprojektien kaikista merkittävistä vaiheista: suunnittelu, toteutus ja ylläpito -- jokaisen vaiheen esittelyn yhteydessä kuullaan lisäksi kokemuksia ja huomioita Exoven asiakkailta. Puhujina exovelaisten lisäksi Juha Jauhiainen Union Brandilta, Piia Lehesmaa Finndomolta, Marja-Liisa Matikainen Fiskarsilta ja Hanna-Leena Lahti Finnlinesilta.

Tule kuulemaan ja keskustelemaan sivustojen toteutusprojekteista.

Seminaarin tarkempi ohjelma ja ilmoittautumislomake löytyvät seminaarin esittelysivulta. Seminaari järjestetään perinteiseen tapaan Exoven toimitiloissa HTC Pintassa, Tammasaarenkatu 3, Helsinki. Seminaariin täytyy ilmoittautua ja se on maksuton.

Exoven aiempien seminaarien ohjelmat, kuvat ja esitysmateriaali löytyy myös blogistamme: web-sovellusseminaari, 12.2.2009 ja julkaisujärjestelmäseminaari, 16.6.2009.