TUPAS-moduuli Drupaliin

Olemme toteuttaneet TUPAS-autentikointimoduulin ja lisänneet sen Drupal.org:iin muiden moduulien joukkoon. Moduulin avulla Drupal-järjestelmät voivat tarjota vahvan istuntokohtaisen autentikaation, eli tunnistaa käyttäjän henkilöllisyyden, käyttämällä suomalaisten pankkien tarjoamaa TUPAS-autentikaatiorajapintaa.

Moduuli hoitaa keskustelut pankkien järjestelmien kanssa, jolloin kehitystyössä voidaan keskittyä suunnittelemaan ja toteuttamaan autentikoinnin jälkeisiä toimintoja. Moduuli on konfiguroitavissa sekä yleisesti että pankkikohtaisesti. TUPAS-istunto voidaan katkaista joko käyttäjän kirjautumiseen ulos tai erikseen säädettävän ajan jälkeen.

Lue lisää Drupal.org:n TUPAS-projektisivulta (englanniksi).

Klikkaa tästä julkaistu

Klikkaa tästä (www.klikkaatasta.fi), Internetmarkkinoinnin käsikirja v0.9, on julkaistu tänään ennakkomarkkinointiin Mainontapäivässä. Exoven toimitusjohtaja Janne Kalliola on kirjoittanut luvun 13. Kotisivut.

Kirja on korkeatasoinen ja ajankohtainen katsaus erilaisiin markkinointitapoihin ja -tekniikoihin verkossa, ja se on suositeltavaa luettavaa kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Kirja on tilattavissa lokakuussa edellä mainitulta sivustolta. Hinta 55 € + alv 8% + toimituskulut.