Taloussanomat ja Best of Scandinavian News Design

Grand One 2009:n finalistipaikan lisäksi Taloussanomien sivustouudistus on pärjännyt hyvin Society for News Design Scandinavian (SNDS) vuosittaisessa kilpailussa. Kilpailuun osallistutaan edellisen vuoden aikana tehdyillä lehti- ja sivustouudistuksilla.

Taloussanomien etusivu on päässyt mitalisijalle ja yleinen sivustouudistus on tuomariston mielestä kunniamaininnan arvoinen. Mitalin väri selviää toukokuun puolivälissä Oulu24-seminaarissa.

Kaikki palkitut lehdet ja sivustot on esitelty SNDS:n sivuilla. Taloussanomat on varsin vaikuttavassa seurassa.

Taloussanomien sivustouudistus Grand One -finaalissa

Grand One 2009:n finalistit ovat äskettäin tulleet julki ja voin rinta rottingilla kertoa, että Exoven suunnittelema ja toteuttama Taloussanomien sivustouudistus on päässyt finaaliin molemmissa sarjoissa, joihin sen ilmoitimme. B2C-palveluita oli ilmoitettu mukaan 47, joista kuusi pääsi jatkoon. Infodesign-sarjassa töitä oli vastaavasti ilmoitettu 32, joista kahdeksan pääsi jatkoon.

Markkinointi & Mainonta kehuu tämän vuoden satoa kovatasoiseksi. Erityisesti meitä lämmittää seuraava toteumus: "Töissä näkyy alan suunnittelijoiden kokemus. He tunnistavat mitä ongelmia ratkoa, ja löytävät siihen myös oikeat markkinoinnin ratkaisut."

Tutustu tarkemmin Grand One 2009 -esittelysivuumme. Kaikki finalistit löytyvät Grand Onen sivuilta.

Uusia työpaikkoja / New open positions

Päivitys 9.4.2009. Hakuaika on päättynyt. Kiitoksia kaikille hakeneille, olemme teihin yhteydessä.

Asiakkaillamme on kasvava tarve saada hyvää koodia ja toimivia järjestelmiä, joten olemme avanneet joukon uusia työpaikkoja. Tutustu meihin ja avoimiin työpaikkoihimme työpaikat-osiossamme.

Due to growing demand of quality code and systems from our customers, we have opened a set of new positions. Please visit our careers section to learn more about us and the positions.