Blogivertailu Tietokone-lehdessä

Uusimmassa Tietokone-lehdessä (9/2006) on kirjoittamani blogivertailu, jossa on vastakkain WordPress, MovableType, TextPattern ja Blogger. Artikkeli on kolmisivuinen vertailuosion avaus ja se keskittyy vertailemaan blogeja peruskäyttäjän kannalta. Valituista blogeista löytyy jokaiselle jotakin; haluatpa vain kokeilla bloggaamista tai pyörittää useita blogeja omalla palvelimellasi.

Tarkkanäköiset lukijat voivat muuten havaita jutusta, että WordPress on Exoven valinta blogiksi. Jos haluat tietää, miksi juuri WordPress on tällä hetkellä parasta yritysbloggaamiseen, ota ihmeessä yhteyttä.

Haemme site builderia

Päivitys 28.8.2006: haku on päättynyt. Kiitoksia kaikille hakemuksensa lähettäneille. Olemme teihin yhteydessä pikimmiten.

Olemme hakemassa freelance site builderia tuottamaan asiakkaidemme markkinointisivustoja ja muita palveluja. Mikäli olet XHTML-velho tai sellaiseksi haluava ja pystyt tuottamaan kaikilla pääselaimilla toimivia sivustoja, ota ihmeessä yhteyttä.

Exove tarjoaa erittäin mielenkiintoisen näköalapaikan tällä hetkellä voimakkaasti kehittyvään alaan. Teemme töitä usean mielenkiintoisen asiakkaan kanssa (josta en voi valitettavasti kirjoittaa tätä enempää, ainakaan vielä), joten projektit eivät ole ainakaan tylsiä.

Tarkempi työnkuva löytyy avoimet työpaikat -sivulta.

Web 2.0 akateemisesti

Teknillisen korkeakoulun Viestintätekniikan laboratorio järjestää tänä syksynä jatko-opiskelijatasoisen Web 2.0 -seminaarin, jossa käydään läpi Web 2.0:aan liittyvän liittyvän tutkimuksen nykytilaa.

Mikäli sinulla on jatko-opiskelijaoikeus TKK:lla ja olet kiinnostunut aiheesta, seuraa tätä blogia ja Viestintätekniikan laboratorion webbisivuja tarkemmin lähitulevaisuudessa. Ilmoittautumisohjeet ja muut sen sellaiset ilmestyvät tuonne laboratorion sivuille.

Allekirjoittanut toimii kurssin luennoijana ja seminaaritöiden sparraajana.

Loppuun vielä kaupallinen tiedote: Exove järjestää yrityksille Web 2.0 -koulutusta joko yleisellä tasolla tai erityisesti haluamastanne aiheesta. Ottakaa ihmeessä yhteyttä.